NAČINI KUPOVINE I ISPORUKE

 

U nameri da se što više približimo kupcima i učinimo naše proizvode dostupne svima napravili smo online prodavnicu kapa i šešira sa velikim brojem modela.

Svim poštovanim kupcima koji su nam ukazali poverenje i koji žele da obraduju sebe ili dragu osobu kvalitetnim kapama i šeširima „REVOLT“ omogućili smo porudžbine na nekoliko načina koji je Vama najjednostavniji:

     1.  Registracijom na nas sajt na stranici „moj nalog“ i pratiti upustva za registraciju i dobiti povratnu poruku u Vašem email-u sa šifrom za logovanje.

     2. Slanjem email-a na ‘izradakapa@gmail.com’ sa kataloškim brojem proizvoda,imenom,prezimenom,adresom i brojem telefona.

     3. Slanjem SMS ili Viber poruke na broj telefona 060/30-70-975 sa kataloškim brojem proizvoda,imenom,prezimenom i brojem telefona.

     4. Pozivom na broj telefona 060/30-70-975

Svim cenjenim klijentima robu šaljemo uredno upakovanu u kutije i isključivo POSTEXPRESS kurirskom službom i plaćanje robe se vrši pouzećem.

     ZA PORUDžBINE OD 4000,00 RSD I VIŠE DOSTAVA JE BESPLATNA  NA CELOJ TERITORIJI SRBIJE.

     ZA PORUDžBINE ISPOD 3000,00 RSD PLAĆAJU SE TROŠKOVI DOSTAVE PO CENOVNIKU ‘POSTEXPRESS’-a (OKO 250,00 RSD) ZA BEOGRAD I SRBIJU.

Cenjenim klijentima nudimo i mogućnost povraćaja i zamene robe ukoliko zbog opravdanih razloga niste zadovoljni.Reklamacije se primaju u roku od 2 dana od dana prijema,a troškove zamene snosimo mi.

Cenjenim klijentima dajemo i garanciju od 2 godine na šavove,štepove,postojanost boja,oblika,plastičnih i metalnih delova kapa i šešira.

         HVALA VAM NA IZBORU „REVOLT“ KAPA I ŠEŠIRASAMO ZA LJUDE