O NAMA

 

 

„REVOLT“ je robna marka krojačke radnje „FOSFOR“,specijalizovane radionice za izradu kapa i šešira.Izrada šešira i kapa je zanat koji gotovo da je u izumiranju,jer zahteva veliko umeće,preciznost i pedantnost u radu i procesu izrade šešira i kapa,gde se i najmanje milimetarske greške u krojenju i šivenju loše odražavaju na finalni proizvod.

Sa ponosom mozemo da istaknemo da smo jedna od najboljih radionica za izradu šešira i kapa u Srbiji i regionu,sto potvrđuje nas rad i kvalitet proizvoda.

Nekada rezervisani samo za glave visoke aristokratije, šeširi i kape danas su sastavni deo svakog gardarobera i svake odevne kombinacije, bila ona svečana ili ne. U kombinaciji sa Vašim predlozima oko dizajna, prirodnim materijalom, i našim višegodišnjim iskustvom i predanim radom, vrhunski kvalitet ne može da izostane.

Više od 200.000 komada izrađenih šešira i kapa je za nama. Više nego dovoljan razlog da svoje poverenje poverite upravo nama, a mi ćemo Vam obezbediti izuzetno zadovoljstvo gotovim proizvodom. Sa velikim uspehom, bavimo se izradom unikatnih modela ženskih i muških šešira i kapa isključivo od prirodnih materijala, proverenih domaćih i stranih proizvođača. Možete nam i sami doneti predlog dizajna, i mi ćemo se, nakon uzetih mera, postarati da stvorimo model koji će biti stvoren specijalno za Vas.

U našu radnju ulaze oni koji znaju da su šeširi odraz stila, da dopunjuju odevnu kombinaciju i da nikad neće izaći iz mode. Mogu ih nositi svi! Pitanje je samo koji oblik lica imate. Sledećim savetima pomoćićemo Vam da se odlučite za šešir koji će Vam najviše pristajati:
1. Osobe sa srcolikim licem – beretke su pravi izbor.
2. Osobe sa okruglim licem – slamnati ili kaubojski šešir.
3. Osobe sa četvrtastim oblikom lica – Šešir sa širokim obodom.
4. Osobe sa ovalnim licem – svaki oblik šešira.

Veoma aktuelne modele kapa i šešira,mozete poruciti preko nase online prodavnice,a oko detalja I načina poručivanja pogledajte stranicu „NAČINI KUPOVINE I ISPORUKE“

Muške kape i kačketi,zimski i letnji modeli,engleske kape,kubanske kape,sicilijanski kačket,lovački modeli,kapetanske kape,replike kapa iz istorije.Razne vrste ženskih kapa i šešira,šubara,toka,marama,turbana,šeširi sa malim i velikim obodom,izradjeni od filca,zečije dlake, štofa,pamuka,lana,somota itd.

Nadamo se da ćete u nasoj ponudi pronaći model koji odgovara Vašem ukusu,karakteru,stilu odevanja,obliku lica.

Želimo Vam prijatne trenutke u razgledanju I odabiru naših proizvoda

SAMO ZA LJUDE