Poštovani posetioci,

„REVOLT“ već 25 godina izrađuje širok asortiman kapa i šešira.

Našim dugogodišnjim predanim radom stekli smo veliko iskustvo u izradi svih vrsta šešira i kapa,i tako stekli veliki broj zadovoljnih klijenata.

Učesnici smo mnogobrojnih filmskih i pozorišnih projekata i imamo uspešne saradnje sa renomiranim modnim kreatorima i stilistima,a kroz našu radnju prošao je veliki broj zadovoljnih kupaca.Koristeći tradicionalan način izrade i nove tehnologije uspeli smo da napravimo kvalitet koji nas izdvaja.

Šeširi i kape koje izrađujemo u našoj radionici isključivo su od prirodnih materijala proverenih domaćih i stranih proizvođača koji su apsolutno zdravi i prijatni za nošenje.

Proces ručne izrade šešira i kapa zahteva veliko umeće, preciznost i pedantnost u radu,kao i specijalne alate i opremu.

Izrada šešira od filca i dalje vršimo na tradicionalan način,potapanjem vunenih tuljaka ili kaplina i navlačenjem na drvene i aluminijumske kalupe,gde se nakon sušenja sa posebnom pažnjom završavaju i finaliziraju dodavanjem raznih detalja po našoj ili po želji klijenta.

Veliki broj modela muških,ženskih i dečijih kapa i šešira za sva godišnja doba možete kupiti i u našoj on-line prodavnici ili doći direktno u našu radnju gde se trudimo da svakom klijentu izađemo u susret i izradimo model kape ili šešira koji će rado nositi.

Ponuda na našem sajtu predstavlja naš asortiman,ukoliko imate posebne zahteve vezano za izradu,slobodno nas kontaktirajte ili posetite u našem prodajno-izložbenom salonu,gde ćemo Vas ljubazno primiti i pokušati da Vam izađemo u susret.

Takođe,ukoliko su Vam potrebni reklamni šeširi i kape za potrebe ličnih ili poslovnih promocija,možemo uraditi vez ili štampu po Vašoj želji.

Pratite nas i na društvenim mrežama Instagram i Facebook,i uvek budite u toku sa novitetima,unikatnim modelima,koje vrlo često izrađujemo.

Srdačno Vas očekujemo i verujemo da ćemo uz Vašu pomoć i sugestije naći pravo rešenje za Vas.

ŽENSKI MODELI

MUŠKI MODELI

Budite jedinstveni u REVOLT šeširima