In Stock

Kapetanska kapa On-line i direktna prodaja Beograd

3.000,00рсд

Шифра производа: - Категорије: , , , ,

Опис

Kapetanska kapa,izrađena od belog pamuka u gornjem delu,tvrdo i jako postavljena radi očuvanja forme kape.Šilt presvučen eko-kožom radi lakšeg održavanja.

Kapetanska kapa je idealna hobi  muško-ženska kapa za poklon,za ljubitelje nautike.Kapa u zadnjem delu ima plastični regulator za podešavanje veličine.

Kapu izrađujemo u dve veličine,za odrasle i za decu.Kapa za odrasle pokriva veličine od 56-62,za decu su veličine od 52-55

Prilikom poručivanja potrebno je da označite veličinu za obim glave koji Vam je potreban izražen u santimetrima.

Ukoliko ne znate,potrebno je da krojačkim santimetrom ili nekom nerastegljivom vrpcom izmerite obim glave,pa prenesite na metar.

Merite 2cm iznad obrva,1 cm iznad uha i preko potiljka oko glave.Ukoliko Vam je dobijena veličina na pola,na primer 57,5,zaokružite na veći broj to jest 58

Posle dobijene porudžbine,kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku,putem SMS-a ili poziva,radi potvrde porudžbine i vremena isporuke.

Rok isporuke je 2-3 radna dana ukoliko porudžbinu imamo na stanju ili 7-10 dana ukoliko moramo doraditi model ili veličinu.

Pošiljke šaljemo obezbeđene u transportnim kutijama i isključivo POSTEXPRESS kurirskom službom.Plaćanje se vrši pouzećem, to jest po prijemu pošilke.
Pošiljke NE ŠALJEMO van R.Srbije POSTEXPRESS kurirskom službom.

Ukoliko želite dostavu van R.Srbije kontaktirajte nas putem email-a,radi dogovora oko načina slanja i plaćanja.
HVALA VAM NA POVERENJU I IZBORU ŠEŠIRA I KAPA REVOLT